#
#

Aloittavan tanssijan kurssit


Tanssiharrastuksen aloittaminen on helpointa suomalaisista perustansseista (valssi, foksi, tango) eli maanantain starttikurssiltamme. Voit valita ohjelmaasi myös joitakin alkeista lähteviä tiiviskursseja. Me myös tarvittaessa neuvomme mielellämme sekä puhelimitse 050 4640600 että sähköpostitse tanssikoulu (at) tanssis.fi, sillä tanssilajit ovat vaikeustasoltaan erilaisia.

Metodimme lähtee siitä, että jokainen voi tanssia ja jokaisen kanssa voi tanssia. Opetamme siten, että asiat esitetään selkeästi ja harjoitteita toistetaan riittävän paljon. Tanssin ilo lähtee siitä, että taito karttuu rennossa kivassa oppimisympäristössä. Myös miehet eli viejät rohkeasti mukaan kursseillemme!

OLEMME LOMALLA 9.7.-19.8.


Avaamme 20.8. uusissa tiloissa Klingendahlissa, os. Pyhäjärvenkatu 5, käynti Eteläpuiston puolelta, 1. krs.

treeniohjeita


Ohjelmamme perustuu lyhytkurssi- ja tasokurssijärjestelmään. Kurssit käydään numerojärjestyksessä: alkeet = 1, jatko = 2 jne. Aloita uusi laji siis aina 1-tasosta eli alkeista. Yleisohje on, että tasot 1-3 ovat tanssilavakäyttöön sopivaa perustanssia, ja tasot 4-6 ovat edistyneen lajiharrastajan kursseja, joiden käyminen edellyttää säännöllistä tanssitreenausta ja oman kehonhallinnan kehittämistä.

Usein kysyttyä


Tarvitseeko maanantain starttikurssille ilmoittautua?
Ei tarvitse. Tule vain paikan päälle hieman ennen kurssin alkua.
Voiko kursseille tulla yksin?
Kyllä.
Voiko tanssia oman parin kanssa?
Kyllä.
Millaiset kengät pitää olla mukana?
Aluksi voi ottaa mukaan mitkä tahansa siistipohjaiset mukavat jalkineet, mutta kumipohjaisia lenkkareita kannattaa välttää, koska ne eivät luista. Suosittelemme umpinaisia kenkiä, ei sandaaleja. Kun harrastuksesta tulee säännöllistä, myymälästämme voi ostaa haljasnahkapohjaiset tanssikengät tai tanssilenkkarit.
Voiko alkeiskurssille tulla, vaikka ei ole tanssinut?
Kyllä. Maanantain starttikurssi klo 18.45-20 on nimenomaan aivan alkeista aloittaville.
Millaiset vaatteet kursseilla on?
Tavalliset arkivaatteet, mutta varaudu siihen, että lämmin tulee. T-paita tai urheilupaita on hyvä ratkaisu.

Kysy rohkeasti lisää puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietolomakkeellamme.