#
#

Lavatanssien alkeiskurssit


Aikataulut keväällä 2018

Maanantain lavatanssikurssimme muodostavat yhtenäisen kurssiohjelman, jossa voit edetä omassa tahdissasi tasolta toiselle. Voit aloittaa 15.1. alkaen joka viikko koko kevään. Muu ohjelmamme perustuu toistuviin lyhytkursseihin, jotta voit tulla kursseillemme silloin, kun sinulle sopii.

Lavatanssien starttikurssi maanantaisin klo 18.45-20

Sisältö: Vuoroviikoin valssin ja foksin alkeet tai valssin ja tangon alkeet. Jos aikaa jää, tunnin lopuksi myös hetki hauskaa kävelyhumppaa.
Käyntikerrat: Yksilöllisesti n. 3-4 kertaa, pitempäänkin saa tarvittaessa jatkaa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ja kurssin voi aloittaa joka viikko. Voit käydä kurssia sen mukaan miten pääset, mutta suotavaa on, että käyt aina kun pääset. Kurssin voi aloittaa 15.1. alkaen joka viikko.
Harjoittelu: Omaa paria ei tarvita, suurin osa tulee kurssille yksin. Oman parin kanssa tulevat voivat harjoitella yhdessä.

Lavatanssien alkeisjatko maanantaisin klo 20.15-21.30

Sisältö on suomalainen perustanssitaito:

  • valssin vasen käännös neljällä tahdilla
  • foksin ja tangon käännökset (oikea keinukäännös, vasen keinukäännös sekä neljänneskäännökset oikealle ja vasemmalle)
  • vaihtoaskelhumpan, kävelyhumpan ja samban perusteet.

Kenelle: Kun starttikurssin asiat sujuvat, voit siirtyä tähän ryhmään. Tanssiharrastuksen ensimmäisenä vuotena pidä tätä kurssia säännöllisenä tukiryhmänäsi. Poissaolot eivät haittaa, mutta suotavaa on käydä aina kun pääsee.
Käyntikerrat: Minimi n. 12 kertaa, kurssilla on kiertävä opetusohjelma. Tämä siis ei ole joka maanantai samansisältöinen. Kurssin voi aloittaa 15.1. alkaen joka viikko.
Harjoittelu: Omaa paria ei tarvita, mutta oman parin kanssa tulevat voivat harjoitella keskenään.

Aloittelijalle sopivat muut kurssit kevätkaudella 2018

Muita aloittavalle tanssijalle sopivia kursseja löydät omalta sivultaan. Lue lisää tästä >>