#
#

Tanssijumpat, rivitanssit, soololajit


Dancemix on kehonhuoltoa ja yksintanssia, jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa. Hyväntuuliset Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille (miehet treenaavat omalla puolellaan salia). Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta ja osaamisesta. Tunnin osat ovat lämmittely, irrottelut eli kehon liikkuvuutta parantavat liikkeet, tanssiosuudet ja loppuvenyttelyt.
Jazzic on ryhtiä ja kehonhallintaa kohentavaa, jazztanssipohjaista kaikille sopivaa kevyttä tanssitekniikkaa ja rentoa kuntojazzia. Tunnit sopivat myös ikääntyville, ja myös miehille.
Country-rivitanssit olivat hitti Suomessakin 1990-luvulla, ja ovathan ne mahtavaa menoa rentoon, sytyttävään kantrimusaan, joka on Yhdysvalloissa nykyäänkin todella suosittua.

Aikataulut syyskaudella 2017


Dancemix tiistaisin klo 17-17.50 alkaen 29.8. Opettajana Liisa.

Jazzic torstaisin klo 17-17.50 alkaen 31.8. Swing-, jazz- ym. rytmimusiikkiin pohjautuvaa kaikille sopivaa tanssiliikuntaa. Lämmittelyosuus, irrottelevaa kehonhuoltoa ja helppoja tanssisarjoja. Ryhmässä myös tutustutaan tanssin liikekieleen ja termistöön. Ryhmä on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Opetettavia liikkeitä voi hyödyntää myös kotiharjoittelussa. Opettajana Raili.

Asustesuositus kaikille solo-tunneille


Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti. Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.