#
#

Tanssijumpat, soololajit


Dancemix on kehonhuoltoa ja yksintanssia, jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa. Hyväntuuliset Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille (miehet treenaavat omalla puolellaan salia). Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta ja osaamisesta. Tunnin osat ovat lämmittely, irrottelut eli kehon liikkuvuutta parantavat liikkeet, tanssiosuudet ja loppuvenyttelyt.

Aikataulut kesäkaudella 2018


Dancemix tiistaisin klo 17-17.50 ajalla 5.6.-26.6. Opettajana Liisa.

Tule flossaamaan! Teematunti su 10.6. klo 17-17.30. Somessa villisti levinnyt lasten ja nuorten muotitanssi sopii myös hurtilla huumorilla varustetuille aikuisille! Eikun kokeilemaan - hinta 5€ (ja tunti kuuluu toki myös kausikorttiin).

Asustesuositus kaikille solo-tunneille


Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti. Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.