YKSITYISTUNNIT

Yksityistunteja annamme joka päivä, myös päiväsaikaan. Yksityistunnit ovat sopiva tapa harjoitella mm. seuraavissa tapauksissa:

  • kun olet kiireinen etkä pääse osallistumaan säännöllisille ryhmätunneille
  • kun valmistaudut tärkeään juhlaan, kuten häihin
  • kun haluat rauhassa keskittyä pelkästään omaan kehittymiseesi
  • kun haluat oheisharjoitusta, vaikka kävisitkin ryhmätunneilla
  • kun tunnet arkuutta tanssiharrastuksen aloittamiseen ja haluat tutustua lajiin rauhassa
  • kun olet kuntoutumassa sairaudesta tai operaatiosta
  • kun haluat henkilökohtaista ohjausta tanssinharrastuksestasi.

Aikoja voi kysellä myös puhelimitse 050 4640600. Soita mieluiten arkisin klo 10-14, sillä iltapäivisin ja iltaisin opetamme emmekä yleensä pääse vastaamaan. Sähköpostitse meidät tavoittaa osoitteesta tanssikoulu (at) tanssis.fi.

Yksityistuntien hinnasto

* 1 x 45 min 50 € (1-2 henk.= 1 henkilö tai pariskunta)* 3 x 45 min 145 €, sarjan voi maksaa myös yksitellen 50+50+45=145 €* Kaksi paria samalla 45min tunnilla = 90 €Yksityistunnin hinnassa on arvonlisäveroa 24 %. Verottajan ohjeen mukaan yksityistunteihin ei voi käyttää liikuntaseteleitä ja -kortteja.HUOM. Saman päivän peruutukset laskutamme, mikäli peruutuksen yhteydessä et varaa toista aikaa. Otathan tilatessasi huomioon, että olemme ammattilaisia, joille maksetaan palkka siinäkin tapauksessa, että et itse saavu paikalle. Noudatamme vastuullisena työnantajana alan työehtosopimuksia ja muutoinkin huolehdimme kaikista työnantajavelvoitteista.Yksityistunnit ryhmilleVoit myös tilata ryhmäyksityistunnin hääporukoille, polttariporukoille, työporukoille.Hinta 15 €/hlö, minimilaskutus 120€/45 min. Ryhmätunneille voi käyttää myös liikuntaseteleitä ja -kortteja. Ryhmätunnin mitta on solo- eli yksintanssilajeissa 45 min, paritansseissa 60 min.