YKSITYISTUNNIT

Yksityistunteja annamme joka päivä, myös päiväsaikaan. Yksityistunnit ovat sopiva tapa harjoitella mm. seuraavissa tapauksissa:

  • kun olet kiireinen etkä pääse osallistumaan säännöllisille ryhmätunneille
  • kun valmistaudut tärkeään juhlaan, kuten häihin
  • kun haluat rauhassa keskittyä pelkästään omaan kehittymiseesi
  • kun haluat oheisharjoitusta, vaikka kävisitkin ryhmätunneilla
  • kun tunnet arkuutta tanssiharrastuksen aloittamiseen ja haluat tutustua lajiin rauhassa
  • kun olet kuntoutumassa sairaudesta tai operaatiosta
  • kun haluat henkilökohtaista ohjausta tanssinharrastuksestasi.

Aikoja voi kysellä myös puhelimitse 050 4640600. Soita mieluiten arkisin klo 10-14, sillä iltapäivisin ja iltaisin opetamme emmekä yleensä pääse vastaamaan. Sähköpostitse meidät tavoittaa osoitteesta tanssikoulu (at) tanssis.fi.
Huom! Mikäli toivot nyt kesällä yksityistuntia jonakin viikonloppuna, otathan meihin yhteyttä. Voimme sopia ajan erikseen.

Yksityistuntien hinnasto

* 1 x 45 min 55 € (1-2 henk.= 1 henkilö tai pariskunta)* 3 x 45 min 150 €, sarjan voi maksaa myös yksitellen 55+55+40=150 €* Kaksi paria samalla 45 min tunnilla = 100 €Yksityistunnin hinnassa on arvonlisäveroa 24 %. Verottajan ohjeen mukaan yksityistunteihin ei voi käyttää liikuntaseteleitä ja -kortteja.HUOM. Saman päivän peruutukset laskutamme, mikäli peruutuksen yhteydessä et varaa toista aikaa. Otathan tilatessasi huomioon, että olemme ammattilaisia, joille maksetaan palkka siinäkin tapauksessa, että et itse saavu paikalle. Noudatamme vastuullisena työnantajana alan työehtosopimuksia ja muutoinkin huolehdimme kaikista työnantajavelvoitteista.Yksityistunnit ryhmille

Voit myös tilata ryhmäyksityistunnin työporukoille, hääporukoille, polttariporukoille yms. Ryhmätunnin pituus on solo- eli yksintanssilajeissa 45 min, paritansseissa 60 min. Ryhmätuntien maksuun voi käyttää myös liikuntaseteleitä ja -kortteja.  

Hinta 45 min 12 €/hlö, minimilaskutus 120€/45 min. Hinta 60 min 15 €/hlö, minimilaskutus 150 €/60 min. Hinnat sisältävät alv:n 10 %.