ALKAVAT KURSSIT

Tältä sivulta näet lähiajan alkavat kurssit ja niiden tasoryhmät. Jos kursseistamme on kysyttävää, ota yhteyttä etusivun yhteyslomakkeen kautta tai sähköpostitse. Arki-iltojen ryhmiin voi tulla ilman ilmoittautumista.

Kaikille kursseillemme voi tulla myös yksin, joten joillekin kursseille toivomme ilmoittautumista paritilanteen järjestelemiseksi. Tällaisia kursseja ovat lähinnä viikonloppujen tiiviskurssit ja eräät erikoislajien kurssit. Alla olevassa listassa mainitaan, jos jollekin kurssille on ennakkoilmoittautuminen. Yleensä arki-iltojen ryhmissä paritilanne on melko suotuisa.

Alkeiskurssit

HUOM. Ennakkoilmoittautuminen on vain lähinnä viikonloppujen tiiviskursseille. Alla olevassa listassa mainitaan kurssin kohdalla, jos ilmoittautumista tarvitaan. Kaikille kursseillemme voi tulla myös yksin.

Lavatanssien alkeiskurssi maanantaisin klo 19-20 sisältää kaksi erilaista kolmen kerran jaksoa, valssin ja foksin alkeet ja tangon & kävelyhumpan alkeet. Kurssin voi siten aloittaa kolmen viikon välein jommankumman jakson alusta.

Tässä kaikki alkavat kurssit aikajärjestyksessä. Kaikille kursseillemme voi tulla myös yksin. Viikonloppujen tiiviskursseille pyydämme ennakkoilmoittautumista.
MA 13.11. Tangon alkeet 19-20. Kolmen kerran jakso alkaa.
MA 13.11. Hidas valssi alkeet klo 20.10-21.15.
KE 15.11. Fusku alkeet klo 18-19. Neljän kerran alkeiskurssi alkaa.
MA 04.12. Kävelyjenkan alkeet klo 19-20.

Jatkotason kurssit

TO 16.11. Blues jatkotunti klo 20-21.
KE 22.11. Tangon jatkokurssi
klo 20-21.15.
TO 07.12. Fusku special 3-5 -tason ryhmille klo 19-20.
KE 13.12. Night Club Two Step alkeet teematunti klo 20-21.

Kausiryhmät

Koko kauden mittaiset ryhmät alkavat syys- tai kevätkauden alussa ja jatkavat kauden loppuun. Näitä ovat esim. eräiden lajien ylimmät ryhmät sekä kaikki argentiinalaisen tangon ryhmät. Niihin varataan paikka aina kauden alussa, ja ne on tarkoitettu säännöllistä osallistumista haluaville.