Dancemix-tanssijumpat

Dancemix on kehonhuoltoa ja yksintanssia, jonka taustamusiikkina soi salsa, cha cha, tango, swing, disco, yms. tanssimusiikki. Rennot Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille. Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta ja osaamisesta. Tunnin osat ovat lämmittely, irrottelut eli kehon liikkuvuutta parantavat liikkeet, tanssiosuudet ja loppuvenyttelyt. Ryhmässä ei tehdä lattiatason lihaskuntoliikkeitä. Syyskaudella 2023 Dancemix-tanssijumpat tiistaisin klo 17-17.50 alkaen 5.9. Op. Liisa Lauronen. Ryhmä kokoontuu syys-ja lokakuun ajan.

Asustesuositus: Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.

Muut solo-tanssitunnit (yksintanssitunnit)

Swing- ja jive askelikot on noin kerran kaudessa järjestettävä yksintanssi- ja tekniikkatunti lindyn ja rokkilajien harrastajille. Tunnilla käydään läpi sekä jazztanssien historiallisia askelia että nykyisten käyttötanssien askelikkoja. Tutuksi tulevat mm. charleston, lindy charleston, twistit, sailor shuffle, switches, chicken walk ym.